VERKOPEN

Diensten


Wenst u uw eigendom te verkopen of verhuren? Of wilt u uw woondroom waarmaken? Boes & Boes staat u bij met kennis van zaken en een warm hart voor vastgoed. Altijd persoonlijk en in vertrouwen.

 

Persoonlijke aanpak

Boes & Boes luistert echt. We nemen uitgebreid de tijd om na te gaan wat u wil én niet wil. Want transparantie leidt tot vertrouwen. Enkel als we 100 % begrijpen wat uw wensen zijn, krijgt u gegarandeerd de beste resultaten. En daar gaan we voor.

Verkoopstrategie op maat

Gericht adverteren om een ruime doelgroep te bereiken? Of discreet polsen binnen ons uitgebreide klantenbestand? We screenen uw potentiële kopers en brengen u – indien gewenst – enkel in contact met geïnteresseerden die wij persoonlijk ontmoet hebben.

Altijd all-in

De volledige voorbereiding en afhandeling van uw verkoop nemen wij van u over. Van de aanvraag van alle wettelijke attesten tot een persoonlijke begeleiding bij uw notarisbezoek. Wij zijn altijd all-in!

Waardebepaling

Of u nu wil verkopen of verhuren. Wij zorgen voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw eigendom. Steevast door één zaakvoerder én een van onze inhouse experts.

Kort op de bal

Laat u de verkoop van uw woning aan ons over? We ontzorgen u volledig. En houden u op de hoogte. We contacteren u met regelmaat voor een overzicht van alle statistieken. Hoeveel reacties, bezoeken, klikken op de website, ... zijn er? U bent altijd up-to-date.

Een afspraak in het weekend of ’s avonds? Geen enkel probleem! Wij zijn er voor u. Of begeleiden u tijdens woningbezoeken. U past altijd in onze agenda.

Beheer en optimalisatie van patrimoniumvennootschappen

Investeert u met een vennootschap? We beheren en optimaliseren uw vastgoedportefeuille en gaan samen voor een maximaal rendement. Indien gewenst zoeken we zelfs de geschikte huurders en indexeren we de huurgelden. Dit is maatwerk zoals het hoort te zijn.

Expertise

Het team én portfolio van Boes & Boes zijn bewust klein. Op die manier garanderen we een persoonlijke dienstverlening en familiale sfeer. We focussen bovendien op de residentiële markt in de zones die we zelf het best kennen. En we bedelen onze eigen brochures zelf. Zo weten we áltijd wat er leeft in onze regio.

Contacteer ons

Interessante linken